Go´nok workshop for skoleklasser

kr 2,500.00

Go´nok sin workshop er nå tilgjengelig som nett undervisning for forebygging av go´psykisk helse.

Kategori:

Beskrivelse

Hva er Go´nok workshop?

Go´nok sin workshop er nå tilgjengelig som nett undervisning for forebygging av go´psykisk helse. Helene Nygård holder denne workshoper digitalt for å kunne nå ut til enda flere barn og ungdom i Norsk skole. Vi ønsker at alle elever skal få muligheten til å føle seg go´nok.

Hvordan er Workshopen bygd opp?

Workshopen er bygd opp rundt Go’nok sitt mål om å få til en dialog rundt være Go´nok som den man er, samt et eget Go´nok verktøy i seks deler der elevene lærer i et digitalt klasserom. Elever og lærer følger undervisningen med dialog underveis veiledet av Helene rundt hvorfor det er viktig, hva er selvfølelse kontra selvtillit? Hva gjør det for enkeltmenneske å ha tro på seg selv og føle at man er Go’nok. Go’nok mener at dialogen og verktøyet vil føre til at elevene selv reflekterer over dette og at de da vil få en dypere forståelse. (Det var Platon som først mente at dialog er menneskets eneste vei til forståelse).

Sett av to undervisningstimer. Lærer vil motta et eget skjema med spørsmål som elevene skal drøfte og ha samtaler om underveis i workshopen.

NB: Når du kjøper workshopen, vær nøye med å legge inn riktig e-post da all kommunikasjon videre skjer til den e-posten du la inn da du bestilte.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Go´nok workshop for skoleklasser”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.