Loni Bjerkholt-Pedersen

Informasjon

Om lag halvparten av den norske befolkningen får en psykisk lidelse i løpet av livet. Psykiske lidelser er også den vanligste årsaken til uføretrygd. Men kan man klare å være skikkelig psykisk syk og samtidig gjøre det man drømmer om? Ja, mener foredragsholder Loni Bjerkholt-Pedersen.

Loni lever av å underholde og formidle foran større og mindre forsamlinger. Hun er blant annet programleder, konferansier, komiker og kommunikasjonstrener, og er levende opptatt av åpenhet og ærlighet rundt sine utfordringer.

“De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Vi har alle bedre og verre dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være!”

 

Loni tilbyr:

Loni holder foredrag og workshoper om angstmestring, om kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og om sin egen diagnose innenfor bipolarspekteret.
Hun er også utdannet coach og har jevnlig èn- til èn samtaler innenfor temaer nervøsitet, stressmestring og presentasjonsteknikk.

 

Pris og varighet:

Varighet foredrag er ca. 45 min – 1 time.

Pris: 15.000,- totalt.

Hele beløpet faktureres av Gonok organisasjonen, så dette kan skrives av til veldedig formål. Og hele 50% beholdes av Gonok – for å støtte opp om vår hjertesak.

Varighet og format kan tilpasset.

Kontaktskjema

Meld deg på