«Ett godt nok foredrag»

Informasjon

Foredraget er spennende og morsomt, og Helene sin unike evne til å glede og inspirere andre til å føle seg Go’nok som den man er, er vel verdt å bruke en drøy time på. Hun deler også av egne erfaringer.

Foredrag for FAU:

Viktigheten av å støtte barn og ungdom til å tro på at de er Go´nok som den de er.

Foredrag for bedrift:

Fokus på lønnsomheten for deres bedrift ved å øke Go’nok følelsen hos den enkelte ansatte.

Hvorfor skal bedrift/kommune kjøpe «Ett godt nok foredrag»?

I Go’nok sitt foredrag til bedrift er hovedfokuset ett lite inspirasjonsdryss til deres ansatte!

Blant annet hva ett godt arbeidsmiljø gjør for medarbeidere og bedriften selv. Ett godt arbeidsmiljø vil være forebyggende for færre sykemeldinger, det vil øke produksjonen og lønnsomheten til den enkelte og bedriften.

Go’nok ønsker også å drive forebyggende for go’psykisk helse i voksen alder. Vi ønsker at bedriftene aktivt skal ta samfunnsansvar innad i egen virksomhet.

Hvorfor skal FAU kjøpe «Ett godt nok foredrag»?

I Go’nok sitt foredrag til FAU er hovedfokuset ett lite inspirasjonsdryss til foreldre og elever!

Blant annet hva ett godt skolemiljø gjør for elever og de som jobber der. Ett trygt og godt skolemiljø vil være primær forebyggende og øke det gode samspillet mellom skole og hjem.

Go’nok ønsker at alle skal føle seg go´nok som den man er. Om alle føler de er Go´nok så vil ingen ha behov for å rakke ned på noen andre!

Hva koster det?

``Ett godt nok foredrag``

Foredrag for Bedrift
20 000,- 1 time

Alt overskudd går tilbake til Go´nok sitt arbeide med å forebygge go´psykisk helse for barn og ungdom ved våre workshop inne i skolen.

``Ett godt nok foredrag``

Foredrag for FAU
10 000,- 1 time

Alt overskudd går tilbake til Go´nok sitt arbeide med å forebygge go´psykisk helse for barn og ungdom ved våre workshop inne i skolen.

Kontaktskjema

Meld deg på