«Den livsviktige selvfølelsen»

Om Helene Nygård:

Helene Nygård har 10 års erfaring som politiker, og har utifra dette startet Go’nok organisasjonen sammen med Trine Øfsti Bråten. Hovedmålet til Go’nok er å få barn, ungdom og selv voksne til å sette fokus på verdien av det å føle seg Go’nok som den man er. «Tør å vær deg sjøl, du er go’nok som den du er». Helene snakker om hvorfor det er så viktig at ansatte føler seg gode nok på jobb. Helene har bred erfaring i å styrke selvfølelsen til både barn og voksne. Verdien i å føle seg god nok som den man er vil være økt livsmestring og å beholde en god psykisk helse gjennom livet. Helene har vokst opp med psykisk sykdom i nær familie, og ble alt som barn observant teknikkene for å styrke egen selvfølelse. I 2018 ble sønnen til Helene alvorlig kreftsyk, og hun fikk igjen føle nært på kroppen hvor viktig det er å kunne opprettholde livsmotet. Alle som velger å kjøpe dette foredraget støtter Go’nok sitt arbeide med å forebygge god psykisk helse for barn og ungdom i skolen.

Informasjon:

Foredraget er spennende og morsomt, og Helene sin unike evne til å glede og inspirere andre til å føle seg Go’nok som den man er, er vel verdt å bruke en drøy time på. Hun deler også av egne erfaringer.

Foredrag for FAU:

Viktigheten av å støtte barn og ungdom til å tro på at de er Go´nok som den de er.

Foredrag for bedrift:

Fokus på lønnsomheten for deres bedrift ved å øke Go’nok følelsen hos den enkelte ansatte.

Hvorfor skal bedrift/kommune kjøpe «Den livsviktige selvfølelsen»?

I Go’nok sitt foredrag til bedrift er hovedfokuset ett lite inspirasjonsdryss til deres ansatte!

Blant annet hva ett godt arbeidsmiljø gjør for medarbeidere og bedriften selv. Ett godt arbeidsmiljø vil være forebyggende for færre sykemeldinger, det vil øke produksjonen og lønnsomheten til den enkelte og bedriften.

Go’nok ønsker også å drive forebyggende for go’psykisk helse i voksen alder. Vi ønsker at bedriftene aktivt skal ta samfunnsansvar innad i egen virksomhet.

Hvorfor skal FAU kjøpe «Den livsviktige selvfølelsen»?

I Go’nok sitt foredrag til FAU er hovedfokuset ett lite inspirasjonsdryss til foreldre og elever!

Blant annet hva ett godt skolemiljø gjør for elever og de som jobber der. Ett trygt og godt skolemiljø vil være primær forebyggende og øke det gode samspillet mellom skole og hjem.

Go’nok ønsker at alle skal føle seg go´nok som den man er. Om alle føler de er Go´nok så vil ingen ha behov for å rakke ned på noen andre!

Hva koster det?

«Den livsviktige selvfølelsen``

Foredrag for Bedrift
20 000,- 1 time

Alt overskudd går tilbake til Go´nok sitt arbeide med å forebygge go´psykisk helse for barn og ungdom ved våre workshop inne i skolen.

«Den livsviktige selvfølelsen``

Foredrag for FAU
10 000,- 1 time

Alt overskudd går tilbake til Go´nok sitt arbeide med å forebygge go´psykisk helse for barn og ungdom ved våre workshop inne i skolen.

Kontaktskjema

Meld deg på