Inspirasjon og livsmestring til ungdom i videregående skole

Go’nok hovedambassadør Aiman Shaqura, gründer av Charge og Give a Job og vår egen organisasjonsleder Helene Nygård har satt sammen et felles foredrag med tittelen Doing is better than perfect – du er Go’nok. Målgruppen for foredraget er elever på videregående skoler.

Duoen Shaqura og Nygård ønsker å forsterke ungdommers egen tro på seg selv. Nå skal de sammen reise rundt til videregående skoler over hele landet med et viktig budskap: Alle er gode nok, men av og til trengs det en påminnelse og et push. Og det er akkurat dette pushet elvene skal få gjennom foredraget, samt en forsterket følelse av at hvert enkelt individ er Go’nok på sin egen måte. Shaqura og Nygård har begge bred og lang erfaring som foredragsholdere og sammen klarer de å engasjere og kommunisere med publikum på en riktig og god måte.

» AIMAN SHAQURA er født som flyktning i Libanon. Han har gått fra tolv år som flyktning gjennom ti land, til å bli en vellykket seriegründer med base på Toten. Shaqura er siviløkonom med utdannelse fra Oxford og Bournemouth, og sosial-entreprenør med nasjonalt fokus på next practice, innenfor inkludering og forvaltning av de nye ressursene i Norge.

» HELENE NYGÅRD brenner for filosofien Tør å være deg selv, du er Go’nok og er en av grunnleggerene av Go’nok-organisasjonen. Hun har bred bakgrunn å jobbe med barn og ungdom som trener og mental trener, har hatt kurs i yoga og livsmestring og har tidligere vært politiker i ti år med lang erfaring som skole- og ungdomspolitiker. I tillegg har Helene de siste årene utviklet hele Go’nok-organisasjonens workshop og foredrag.

FOR INSPIRASJON OG LIVSMESTRING TIL UNGDOM I VIDEREGÅENDE SKOLE

– BOOK VÅRT FOREDRAG VED Å SENDE EN MAIL TIL [email protected]

Alt overskudd går tilbake til Go’nok organsiasjonen.